Social media :

Reünisten

Reünisten

Reünistenactiviteiten 2019 - 2020

18 oktober: Dies Eigen Huis

13 december: Reünistenvrimibo I

4 januari: Oud-besturenborrel

28 februari: Reünistenvrimibo II

21 maart: Reünistendag

20 mei: Hemelvaartsborrel

5 juni: Reünistenvrimibo III

Wordt reunist en steun Augustinus!

Oud-lid, maar nog geen reünist en zou u graag weer in contact komen met Augustinus? Schrijf u dan nu in als donateur bij de Stichting Reünisten Augustinus (SRA).

 

Reünist of oud-lid?

Blijf op de hoogte van recente activiteiten voor reünisten via deze facebook pagina of wordt lid van onze gloednieuwe Facebookgroep om in contact te komen met andere reünisten.. Voor meer informatie bent u ook welkom om te mailen naar secretaris@lvvsaugustinus.nl 

Oud-lid, maar nog geen reünist en zou u graag weer in contact komen met Augustinus? Schrijf u dan nu in als donateur bij de Stichting Reünisten Augustinus via dit formulier. U kunt zich nu ook eenvoudig online opgeven via deze link. NB: dit formulier is niet geldig als uitschrijving bij de vereniging, enkel als inschrijving als donateur bij de SRA.

Algemeen

Reünisten

De Stichting Reunisten Augustinus (voormalig Stichting Oud-Leden Augustinus) is in 1986 opgericht om de binding tussen reünisten onderling en van de reünisten met de vereniging te verbeteren. De SRA organiseert borrels en activiteiten en verzorgt, nieuwsbrieven en eenmaal per jaar het magazine De Ruijs, waardoor u contact kunt houden met andere reünisten en op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van de vereniging.

De donaties van reünisten worden beheerd door de SRA. Een groot deel van de donaties aan de SRA worden via het Jan Muldersfonds besteed aan vernieuwende activiteiten voor Augustijnen. 

Het Bestuur

Stichting Reünisten Augustinus

Het Bestuur van de SRA bestaat uit reünisten van de vereniging en de Secretaris Vereniging & Bestuurslid Reünisten. Het bestuur beheert de financiën en het Jan Muldersfonds en geeft de reünistencommissie advies bij het organiseren van de verscheidene activiteiten. Voor contact kunt u terecht bij de huidige Secretaris Vereniging & Bestuurslid Reünisten Roos Wolterbeek Muller via secretaris@lvvsaugustinus.nl.
 

Cas Noyon Voorzitter
Berend Donker  Secretaris
Sjoerd Aelen  Penningmeester
Saskia Heijmans  
Denise de Jong  
Lilian Matton  
Quirine Nijhuis  
Rob van Wijk   

Lustrumreünistendag

Afgelopen activiteiten

Op 14 juli 2018 vond de lustrum reünistendag! Voorafgaand aan het programma was er een symposium van waarin de resultaten van de Fraternity Friendship Study werden gepresenteerd, waaraan reünisten hadden deelgenomen. Er waren drie onderzoekers van het project die lezingen over het onderzoek en een demonstratie/lab over vriendschapsrelatie gaven. Vanaf 14:00 waren er verschillende activiteiten en bijeenkomsten, onder andere een optreden van de Leidsch Hoempa Student Gezelschap inclusief een verrassingsoptreden van een bevriende dichter,  een pubquiz en een cantus. Daarnaast reden er busjes een toeristische route naar Rapenburg 24 voor rondleidingen. Verder waren er binnen verschillende bars, banken om op te zitten en een opblaas-activiteit. Boven was er een buffet-restaurant waar luxe gegeten kon worden. Buiten stond een informatiestand van SRA met een statafel vanuit het Fonds Eigen Huis, een fotobooth waarbij herinneringen in een boek gedeeld konden worden, een bar, aantal (luxe) foodtrucks, een DJ, en een strandje met verschillende zitplekken. ’s Avonds was er een ABBA-tribute band waarna Rave van Fortuin kwam optreden tot de vroege uurtjes.

Dies Eigen Huis

Afgelopen activiteiten

Op 19 oktober 2018 werd de 92ste Dies van het Eigen Huis gevierd.Ter ere van dit feest had de Commissie Reünisten Augustinus dit jaar weer een fantastische vrijdagmiddagborrel georganiseerd voor alle kaderleden, huidig en oud. Omdat het niet zomaar een vrijdagmiddagborrel was, werd er een pubquiz georganiseerd. Hiermee werd de kennis van alle (oud-)kaderleden over Augustijnse feitjes getest. Na de vrijdagmiddagborrel was het tijd op plaats te nemen in het restaurant, om met z'n allen een hapje te eten. De ouderwetse gezelligheid van het kader-eten werd een nieuw leven ingeblazen en dat was door heel het restaurant hoorbaar. Het einde van de Dies werd door vele afgesloten door tot in de vroege uurtjes te blijven feesten op de dixo. Al met al was het een fantastische Dies, die moeilijk overtroffen wordt!