Social media :

FAQ

FAQ

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen het dat er onder Augustijnen veel vragen zijn over de situatie rondom het Coronavirus. Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@lvvsaugustinus.nl.

Wat is er de afgelopen maanden allemaal gebeurd?

Sinds bekend werd gemaakt dat wij als Vereniging onze deuren moesten sluiten, hebben er natuurlijk lange tijd geen Verenigingsactiviteiten plaatsgevonden. Het bestuur, de verschillende stichtingen, commissies en andere betrokken leden hebben in de tussentijd niet stilgezeten en doen er achter de schermen alles aan om te zorgen dat de Vereniging draaiende blijft en we na deze crisis weer kunnen genieten van al het moois dat we gewend zijn van Augustinus.

Daarnaast is er een donatieplatform opgezet waarop leden, reünisten en groepen hun steentje bij kunnen dragen in de financieel zware periode voor de vereniging. Kijk voor meer informatie op donaties.lvvsaugustinus.nl

Ik wil me deze zomer inschrijven bij Augustinus, kan dit?

Leuk dat je interesse hebt in Augustinus! Net als elk jaar kun je je in augustus bij ons inschrijven. Kijk voor alle informatie over onze vereniging en de inschrijvingen, of vragen die je hebt als aankomend lid op elcidopaugustinus.nl.

Wanneer gaat de Vereniging weer open?

Het is helaas op dit moment nog onduidelijk wanneer de Vereniging weer open kan. Zodra er weer geborreld en/of gegeten kan worden zal dat uiteraard naar onze leden gecommuniceerd worden. Als er met beperking geborreld en/of gegeten kan worden op de sociëteit hebben leden voorrang op reünisten of externen.

Gaat Augustinus failliet?

Nee, in principe niet. De Vereniging en verschillende Stichtingen zijn zo opgezet om te zorgen dat het geheel niet failliet kan gaan. Wel kan deze coronacrisis een zware klap zijn voor een aantal van deze onderdelen. Hoewel er allerlei verschillende scenario’s gemaakt worden, zal de precieze impact de komende maanden vanzelf blijken. Voorlopig hoef je niet bang te zijn voor een faillissement.

Update: inmiddels zijn de financiële gevolgen voor Augustinus goed in kaart gebracht en hebben wij een donatieplatform opgezet waarop leden, reünisten en andere geïnteresseerden een steentje bij kunnen dragen. Ga voor meer informatie naar donaties.lvvsaugustinus.nl

Gaat de contributie volgend jaar omhoog?

Hier valt op dit moment nog niet veel over te zeggen, maar tot nog toe zien we hier nog geen directe aanleiding voor. Daarnaast dient een verhoging van de contributie via een ALV besloten te worden.

Gaat de bierprijs volgend jaar omhoog?

Hier valt op dit moment nog niet veel over te zeggen, maar tot nog toe zien we hier nog geen directe aanleiding voor. We streven er uiteraard altijd naar om de bierprijs zo laag mogelijk te houden. Mocht de komende maanden de financiële situatie van de SEEH dermate verslechteren, dan zou het verhogen van de bierprijs een oplossing kunnen zijn.

Wat kan ik zelf doen om Augustinus te steunen?

Het is sinds kort mogelijk je steentje bij te dragen in de vorm van een donatie. Kijk voor meer informatie op donaties.lvvsaugustinus.nl

Kan ik nog een puzzel kopen?

Absoluut! Bestellen kan via de webshop.