Social media :

Gevolgen Covid-19 Augustinus

Gevolgen Covid-19 Augustinus

Adviescomité

Omdat de Coronacrisis invloed heeft op alle verschillende structuren van Augustinus (de L.V.V.S., SRA, SLA, SEH en SEEH) is er besloten om een overkoepelend adviescomité op te richten. Dit comité denkt mee over alle verschillende vraagstukken die in deze tijd zijn ontstaan. Het idee achter dit adviescomité is het waarborgen van het geheel Augustinus en met de verschillende structuren samen naar oplossingen te zoeken. Het adviescomité kan geen beslissingen nemen, maar adviseert de verschillende besturen. Beslissingen worden nog altijd genomen door de besturen van de stichtingen, en natuurlijk door de ALV van de vereniging. Het adviescomité vergadert wekelijks digitaal.

Juist in deze tijden is het belangrijk dat we Augustinus als een geheel blijven zien. De focus zal liggen op het duurzaam laten voortbestaan van de vereniging die ons allen zo veel plezier heeft gebracht (en brengt), zodat Augustinus nog vele jaren een tweede huis kan zijn voor studenten.

Adviescomité

Rosalie Klerkx e.t. Voorzitter Vereniging L.V.V.S. Augustinus
Jelle den Uil e.t. Penningmeester Vereniging L.V.V.S. Augustinus
Patrick Koldenhof       e.t. Bestuurslid Intern I L.V.V.S. Augustinus
Cas Noyon namens Stichting Reünisten Augustinus
Thomas Truijens namens Stichting Lustrum Augustinus
Thomas van Dop namens Stichting Eigen Huis en Stichting Exploitatie Eigen Huis
Myrna van Dijk e.t. Voorzitter Vereniging L.V.V.S. Augustinus
Rachel Brown e.t. Bestuurslid Taps-Consumabel L.V.V.S. Augustinus
Rosa Koenders e.t. Bestuurslid Intern II L.V.V.S. Augustinus
Rex van der Plas e.t. Voorzitter Vereniging L.V.V.S. Augustinus
Briene Zijlmans namens Stichting Eigen Huis en Stichting Exploitatie Eigen Huis

Werkgroepen

De Coronacrisis brengt veel verschillende uitdagingen met zich mee. Met het adviescomité hebben we besloten om deze uitdagingen binnen specifieke werkgroepen te behandelen. Deze werkgroepen worden aangestuurd door leden van het adviescomité en worden aangevuld met oud-en huidig Augustijnen die expert zijn in hun vakgebied. Hierdoor maken we optimaal gebruik van de kennis die we in huis hebben.

Binnen de werkgroepen wordt gebrainstormd over allerlei ideeën en oplossingen. Deze ideeën en oplossingen worden vervolgens weer besproken tijdens de wekelijkse vergadering met het adviescomité. Hierdoor weet iedereen goed wat er gaande is en voorkomen we dat verschillende mensen het wiel opnieuw aan het uitvinden zijn.

 

KMT/EL CID/CVP/WW

Deze werkgroep zal kijken naar de mogelijkheden rondom het introduceren van eerstejaars. Binnen de vereniging zijn er ook leden die hier hard over nadenken (denk aan de PK, KC, KK, FC etc) en het doel van deze werkgroep is dat we de continuïteit binnen deze periode bewaren terwijl we de maatregelen van het RIVM in acht nemen.

1,5 meter samenleving

In deze werkgroep wordt gekeken naar de mogelijkheden die onze vereniging kan bieden ten tijde van de 1,5 meter samenleving. Hierbij staan gezondheid en veiligheid voorop terwijl er wordt gekeken wat voor activiteiten we kunnen organiseren voor Augustijnen op de vereniging.

Financieel

Deze werkgroep brengt de financiën van de verschillende structuren in kaart en bouwt aan een duurzaam plan voor het voortbestaan van het geheel Augustinus. Sommige structuren zullen het financieel zwaarder krijgen dan anderen, waardoor het belangrijk is om dit goed in beeld te krijgen.

Bestuurbaar Augustinus

Binnen deze werkgroep wordt er gekeken naar het bestuurbaar houden van de vereniging zonder af te doen aan de bestaande bestuursorganen. Denk hierbij aan het instemmen van het nieuwe bestuur terwijl het niet mogelijk is om een ALV te organiseren.

Fondsenwerving

Deze werkgroep focust zich op het werven van bijdrages om de verschillende structuren financieel gezond te houden. Op dit moment wordt er een inschatting gemaakt van de invloed die de coronacrisis op lange termijn zal hebben op de financiële status van Augustinus. Zodra de fondsenwerving is opgezet, wordt het via al onze kanalen bekendgemaakt.

Communicatie

Deze werkgroep controleert de communicatie vanuit de vereniging naar leden en reünisten om te zorgen dat iedereen zo duidelijk mogelijk meekrijgt wat de huidige stand van zaken op Augustinus is.

 

Heb je vragen of suggesties? Mail dan naar info@lvvsaugustinus.nl en we zorgen dat je snel antwoord krijgt!